Tontteja tarjolla!

Alavuden Sydänmaa on jo pitkään ollut Etelä-Pohjanmaan suosituimpia mökkeilypaikkoja. Meidän Sydänmaan kodikseen valinneiden mielestä ei ole mitään syytä, miksei kylämme voisi olla myös maakunnan suosituin ympärivuotinen asuinpaikka!

Sydänmaalla voit rakentaa oman kodin väljän maaseutumaiseen ympäristöön, ja kuitenkin halutessasi nykyaikaisen kunnallistekniikan piiriin:

Alavuden kaupungilla on tarjota 2500–5000 neliömetrin tontteja Sydänkiilan sekä kesästä 2015 lähtien myös Sydänpalon alueilta, näköetäisyydellä kyläkoulusta ja päiväkodista. Noin 300 metrin koulumatka taittuu Sydänpalon tonteilta turvallisesti pientä hiekkatietä pitkin. 0,50–1 euroa neliömetriltä maksaville tonteille on saatavana kunnalliset vesi– ja viemäriliittymät sekä Kuuskaistan valokuituyhteys.

Sydänmaalta löytyy rakennuspaikkoja myös suoraan yksityisiltä maanomistajilta. Sydänmaalle on vaivatonta rakentaa, sillä rakentajat, kaivinkoneenkuljettajat ja kuorma-autoilijat saat halutessasi rakennustyömaalle omalta kylältä. Lisätietoa saat kyläyhdistyksestä: autamme mielellämme kodin laittamisessa Sydänmaalle, etsitpä sitten vanhaa tupaa taikka paikkaa uudelle. Lataa tästä heinäkuussa 2016 julkaistu Sydänmaa kutsuu -esite.

Soita kyläyhdistykseen, puh. 041-748 1548 tai laita sähköpostia osoitteeseen sydanmaaweb@gmail.com

Sydänpalon ja Sydänkiilan tonttiasioissa sinua palvelee myös Alavuden kaupungin maankäyttöinsinööri Kimmo Toivola: kimmo.toivola@alavus.fi tai puh. 044 550 2730.