Facebook

HUOMENNA 7.5. kokoonnutaan taas rapsuttelemaan ja siistimään kylätaloa ja sen markkia. Aloitus joustavasti kunkin omien aikataulujen mukaan klo 17 alkaen, tule ja viivy sen minkä pystyt - kaikki panos on avuksi. Kökkäväelle on luonnollisesti tarjolla myös purtavaa ja juotavaa. Tervetuloa! ...

KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 28.4. KLO 16

Alavuden Sydänmaan kyläyhdistys ry:n vuosikokous pidetään sunnuntaina 28.4.2019 kello 16 alkaen Sääskiniemen koululla. Kokouksen aluksi jaetaan muistamiset kylällä vuonna 2018 syntyneille lapsille. Tervetuloa – tuttuun tapaan tarjolla kahvia, mehua ja kastamista!
...

Hei onkohan täällä kellään tietoa, onko Kuorasjärven Niininiemessä avattu jo vesipisteet? Nimim: Pääsiäiseksi mökille🐣 ...

Tervetuloa väki kaikista kylistä ja taajamista Sydänmaan ja MLL:n yhteiseen talvitapahtumaan Hukkatuvalle ja Mäenvuorelle! ...

Ulkoilma-ihmiseksi on nyt helppo ruveta:

Mäenvuori-Larvaneva-Mulkkujärven laavu-lintutorni -ladun pohja on tänään saatu ajettua kantavaan kuntoon, kestänee hiihtokunnossa jonkun päivän ja pidempäänkin jos on yöpakkasia. Kuntoradan ladun ja pulkkamäen pohjat nekin olosuhteisiin nähden napakassa kunnossa. Polttopuuvarastot täytetty sekä Mäenvuoren että Mulkkujärven laavuilla, joten nyt retkeilemään!
...

ILMOITUSTA TÄYDENNETTY 22.2.

Infoa ulkoilureiteistä hiihtolomalaisille: lauantaina 23.2. kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita Alavus-hiihdon merkeissä Mäenvuorelle suksimaan, pulkkailemaan tai muuten vain ulkoilemaan. Mehutarjoilu ja kuittausvihko Hukkatuvan rantasaunalla kello 10-14. Latuja on käytössä Hukkatuvalta Mäenvuoren kuntoradan peruslatu n. 2,4 km sekä Mäenvuoren päältä lähtevä n. 5 km:n lisälenkki Mulkkujärven laavun kautta lintutornille ja takaisin. Tiedoksi vielä että jäätilanne on ainakin Kuorasjärvellä arvaamaton: vaikka jää on yleensä ottaen kantavaa, on selillä monin paikoin yllättäviä sulia avantopaikkoja. Varovaisuutta!

Lisäys: Lisälenkin ladulla voi olla plussakeleillä jonkinasteisia hankikanto-ongelmia, joihin voi varautua esim. isosompaisilla sauvoilla. Lisälenkin latupohjaa ei nyt pakkaskeleillä saatu pinnan kovuuden takia juuri tiivistettyä. Lasku/nousu Mäenvuorelta Larvanevalle on nyt hieman takavuosia loivemmassa kohdassa, mutta varovaisuutta silti!
...

Hiihtokansalle tiedoksi, että Mäenvuorella on vielä latua, vaikka nämä lämpimät nyt niitä syövätkin. Yritetään ajella rännit sen verran tiheästi, että ne tuolta vielä erottuisivat.

Suotavaa olisi, että telamönkkäreillä ja moottorikelkoilla ei kuntoradalle mentäisi. Jäljistä päätellen näin on päässyt tässä tapahtumaan. Kuntoradalla siis liikuttakoon vain ihmisvoimin.
...

Oletko nähnyt kuvan kissaa?
On ollut jo viikon kateissa.
...

Hei sydänmaalaiset! Kyselen millaiset luistelujäät Kuorasjärvellä nyt on ja onko siellä nyt yhtään lunta? Olemme tulossa joulun välipäivinä mökille ja yritän täältä Helsingistä käsin suunnitella mitä pakataan mukaan. Kiitos tiedoista jo etukäteen ja mukavaa joulun odotusta. ...

Avantosaunaa tarjolla!

13.12.2018 alkaen Hukkatuvan rantasaunalla alkaa säännöllinen avantosaunavuoro torstai-iltaisin kello 18–20. Vuoro on miesten ja naisten yhteinen ja pukukoodina on uima-asu. Hukkatuvan avantouimarien yhteyshenkilöt: Kaisa Järvinen, puh. 0500–929 912, Veikko Hakala, puh. 040–574 3502. Tervetuloa!
...

Annetaan jenkkisänky 180cm päädyn kanssa. Hyväkuntoinen, vaaleanruskea. Sisältää runkosängyt, jalat, päädyn ja joustinpatjan. Petauspatja ei sisälly pakettiin.
Haku Koivuniementieltä tämän viikonlopunaikana tai sopimuksen mukaan.
...

Hei. Käytiin tänään Saarijärvellä luistelemassa ja oli muuten upea keli ja jää. Mutta meidän pystykorvavanhus Manu otti ja karkasi. Etsitty on mutta vielä ei löytyny. Eli jos joku Sydänmaalla näkee irti olevan pystykorvan ottakaa ihmeessä yhteyttä. 0407343659. ...

Lämpimästi tervetuloa Sydänmaankylän joulumyyjäisiin Hukkatuvalle lauantaina 1.12.2018 kello 15–18!

Myyntipaikat ovat ilmaisia ja niitä mahtuu Hukkatuvalle noin tusinan verran. Kylän omat järjestöt, kyläläiset ja loma-asukkaat voivat varata paikan 24.11. mennessä. Tämän jälkeen vielä mahdollisesti vapaana olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kaikkien kiinnostuneiden kesken. Pääsääntöisesti yksi paikka per myyjä. Varaukset: sydanmaaweb@gmail.com tai puh. 041 748 1548.

Tiedossa on ainakin arvontaa sekä kahvin ja joulutorttujen, erilaisten jouluisten herkkujen sekä nahkatuotteiden myyntiä. Lisäksi mm. pieni erä uudenmallisia Sydänmaa-pyyhkeitä! Tulkaa kaikki viihtymään Hukkatuvan joulutunnelmaan!

Alavuden Sydänmaan kyläyhdistys ry.
...

Hei, mikä on Kuorasjärven jäätilanne? Ovatko rannat jäässä, vai onnistuuko veneen nosto/lasku viikonloppuna? ...

Omistajat löytynyt.
Tälläinen nälkäinen kaveri oli odottamassa mökillämme Jääskänjärvellä. Onko joltain kateissa? 0400661759
...

Kirppistouhuja Pohjoispäässä tulossa.Mökkiseuran Kirpputori /peräkonttikirppis
Kuorasjärventie 700 lauantaina 18.8 kello 12.00 – 18.00.

Kirpputorille / mökkiseuralle voi kuka tahansa lahjoittaa käytettyä tavaraa myyntiin. Mökkiseura laittaa saadut tulot lyhentämättöminä rantatontin hankinta rahastoon.

Eli, ideana on se että mökkiseura ottaa vastaa lahjoituksia ja tavara myydään kirpputorilla. Jokainen lahjoittaja toivottavasti varautuu siihen ettei tavaraa saada myytyä ja voisi viedä lahjoittamansa tavarat tarvittaessa takaisin. Kirpputorille otetaan tavaraa vastaan kello 10.00 alkaen. Isompia tavaroita esimerkiksi rakennuksia, rikkinäisiä autoja tai isoista huonekaluista voisi ottaa valokuva tai muuta rekvisiittaa kaupanteko välineeksi.

Kysynnästä johtuen mökkiseura järjestää samalla kertaa peräkonttikirppiksen johon sinulla on mahdollisuus tulla myymään omia tavaroita ja saat pitää myymistäsi tavaroista rahat itselläsi. Peräkonttikirppikselle ei voi varata paikkoja etukäteen eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Myyntipaikat annetaan kauppiaille saapumisjärjestyksessä alkaen kello 10.00, yksi myyntipaikka myyjää kohti. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Telttatilaa on 240 neliötä. Kysyttävää Pekka 0500 - 878 933

Kirpparille on luvattu lahjoittaa viimevuotiseen tapaan ainakin tuoreita munkkeja myyntiin joko kotiin vietäväksi tai paikan päällä kahvin kanssa nautittavaksi. Tilaisuudessa myös makkaraa ym, pientä purtavaa ostettavissa.
...