Keskustelu

Voit jättää kommentin kirjoittamalla viestin tekstiruutuun ja klikkaamalla ”lähetä kommentti” painiketta. Vaihtoehtoisesti voit vastata jonkun viestiin kyseisen viestin alla olevasta ”vastaa” linkistä.

64 vastausta artikkeliin “Keskustelu

 1. Kouran uudessa asemakaavassa Saarikoskentien varrella on 5 (n. 2000- 3500 m2) omarantaista omakotitonttia ja 20 muuta omakotitonttia. Kunnallistekniikka rakennetaan alueelle 2020.

  Halkosaaressa on kolme erillistonttia haettavana. Uitontie 94 ja Riihisaarentie 2 ja 2 a. Näille kunnallistekniikka on valmiina.

  Nurmon Tepossa on yksi omakotitontti, Kankaantie 24, jolle on kunnallistekniikka valmiina.

 2. Tietääkö joku vanhempi kyläläinen, onko Sydänmaan kylässä ollut vuosina 1940-42 osuusliike tai osuuskauppa. Olen saanut tiedon, että noina vuosina olisi myymälänhoitajana siellä ollut Vilho Jaamanen, joka oli jalkainvalidi, tullut evakkona Salmin pitäjän Karkusta. En ole saanut tiedolle kuitenkaan vahvistusta. Olisin kiitollinen tiedoista.
  Kalevi Käki

  1. Kylällä on ollut tuohon aikaan varmaankin puolenkymmentä kauppaa, myös osuuskauppa. Näistä myymälänhoitaja-asioista täytyy laittaa kyselyä eteenpäin; kylältä löytyy vielä joitakin tuon ajan henkilöitä ja tapahtumia muistavia/tietäviä. Jos lähettäisitte yhteystietonne kyläyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen, niin voimme olla yhteydessä sikäli kuin parempaa tietoa löytyy!

 3. Jos joku löytää järvenpääntieltä avain nipun olisin kiitollinen jos joku ilmoittaisi Puh 0408269328

 4. Kyläyhdistyksen kotisivujen ulkoasu on päivitetty. Jos haluat antaa uudesta ilmeestä palautetta, niin kommentoi joko tänne tai laita kyläyhdistykselle sähköpostia!

 5. Lapsi halusi leikkiä päiväkodin pihassa, inostui leikkimökistä. Pettymys oli suuri, leikkimökki oli lukossa ja kaikki lelulaatikot. Onko tarpeellista kaikki laittaa lukkoon.

 6. Hyvä ja mielenkiintoinen keskustelu tänään Kylillä-ohjelmassa radiossa. Teillä on virkeää kylätoimintaa.
  Minulla on myös sukulaisia siellä, asun Helsingissä.

 7. Onkohan tänä vuonna Kuorasjärven ympäripyöräilyä ollenkaan kun ei missään ole ollut ilmoitusta/tietoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *