Kylätalo ja rantasauna

Kylätalo Hukkatupa rantasaunoineen sijaitsee Kuorasjärven rannalla osoitteessa Hukkalantie 292 (karttalinkki). Kylätalossa on pääsalin lisäksi hyvin varusteltu keittiö, ns. ruokailutila sekä sisä-WC. Kylätaloon mahtuu juhlistamaan esimerkiksi pienehköjä, n. 50 hengen perhejuhlia, lisäksi paikka toimii esimerkiksi koulutus-, tyky- ja kokouspaikkana. Pito- ja ruokapalveluja Hukkatuvalle tarjoavat esimerkiksi Maku Pirtti Alavudella  ja Juhladesign Seinäjoella.

Rantasauna käsittää saunan – jonne vesijohdosta kylmä vesi – ja pukuhuoneen lisäksi saunatuvan, jossa on varustuksena kamina, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Saunatuvassa on vuodesohva, joten siellä voi myös yöpyä.

Lisäksi kylätalon pihapiirissä on grillikatos ja lentopallokenttä verkkoineen sekä kuivakäymälä. Pitkällä ja komealla laiturilla voisi vaikka järjestää pienimuotoiset laituritanssit! Hukkatuvan ranta on Alavuden kaupungin yleinen uimaranta ja näinollen hyvä ja kunnossapidon piirissä.

Kyläyhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan kylätalosta ja saunasta edullisempaan hintaan ja pääset osalliseksi jäsenille tarkoitetuista eduista. Katso tarkemmin täältä.

RANTASAUNAN VUOKRAUSHINNAT Jäsenhinta Normaali hinta
päivä-/iltasauna 4h 20€
vuorokausi ma-to 10€ 40€
vuorokausi pe-su 20€ 55€
viikonloppu pe-su 2vrk 35€ 100

Rantasaunan varaustilanteen voit tarkistaa tästä

KYLÄTALONVUOKRAUSHINNAT Jäsenhinta(sis.saunan) Normaali hinta
päivä-/ilta  n. 4h 25€ 50€+sauna 10€
koko päivä 50€ 100€+sauna 20€
viikonloppu pe-su 2vrk 100€ 200€+sauna 50€

Kylätalon varaustilanteen voit tarkistaa tästä

Huom! Uimaranta ja lentopallokenttä ovat kaikkien käytettävissä varauksista huolimatta!

Tiedustelut ja varaukset

kyläyhdistys  p. 0400-929723

arkisin klo 10-15

Bill Hota & the Pulvers: Syrämmaa