Kylätalo ja rantasauna

Kylätalo Hukkatupa rantasaunoineen sijaitsee Kuorasjärven rannalla osoitteessa Hukkalantie 292 (karttalinkki). Kylätalossa on pääsalin lisäksi hyvin varusteltu keittiö, ns. ruokailutila sekä sisä–WC. Kylätaloon mahtuu juhlistamaan esimerkiksi pienehköjä, n. 50 hengen perhejuhlia, lisäksi paikka toimii esimerkiksi koulutus–, tyky– ja kokouspaikkana. Kylätalolla on vuokrattavana Sydänmaan maa– ja kotitalousnaisten astiasto ja ruoat juhliisi voit tilata esimerkiksi kylällä sijaitsevasta Kuorasjärven Kartanosta. Pitopalvelua Hukkatuvalle voi tiedustella myös esimerkiksi Makupirtistä

Hukkatuvan rantasauna käsittää saunan – jonne tulee vesijohdosta kylmä vesi – ja pukuhuoneen lisäksi saunatuvan, jossa on varustuksena kamina, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Saunatuvassa on vuodesohva, joten siellä on mahdollista myös yöpyä.

Lisäksi kylätalon pihapiirissä on grillikatos ja lentopallokenttä verkkoineen sekä kuivakäymälä. Pitkällä ja komealla laiturilla voi vaikka järjestää pienimuotoiset laituritanssit! Hukkatuvan kesällä 2018 kunnostettu lapsiystävällinen uimaranta on Alavuden kaupungin yleinen uimaranta.

Kyläyhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan kylätalosta ja saunasta edullisempaan hintaan ja pääset osalliseksi jäsenille tarkoitetuista eduista. Katso tarkemmin täältä.

Päivitetty vuokrahinnasto voimassa 1.6.2021 lähtien:

RANTASAUNAN VUOKRAUS Jäsenhinta Normaali hinta
päivä-/iltasauna (4h) 10 €(* 25 €
vuorokausi ma-to 30 € 60 €
vuorokausi pe-su (ei kesällä) 40 € 80 €
vkl pe-su (ei kesällä) 80 € 180 €

Rantasaunaa vuokrataan viikonloppuisin erikseen vain 1.9.-31.5. välisenä aikana. Rantasaunan varaustilanteen voit tarkistaa tästä

*) Kyläyhdistyksen jäsenellä on oikeus maksuttomaan saunomiskertaan kerran kesäkaudella (1.6.-31.8.) ja kerran talvikaudella (1.9.-31.5.).

KYLÄTALON VUOKRAUS Jäsenhinta(sis.saunan) Normaalihinta
päivä-/ilta  (1-6 h) 50 € 100 €
Vuorokausi 100 € 180 €
viikonloppu (pe-su) 200 € 300 €

Kylätalon varaustilanteen voit tarkistaa tästä

Huom! Uimaranta ja lentopallokenttä ovat kaikkien käytettävissä varauksista huolimatta!

Tiedustelut ja varaukset, kyläyhdistys  p. 0400–929 723, arkisin klo 10–15

Bill Hota & the Pulvers: Syrämmaa