Kylätalo ja rantasauna

Kylätalo Hukkatupa rantasaunoineen sijaitsee Kuorasjärven rannalla osoitteessa Hukkalantie 292 (karttalinkki). Kylätalossa on pääsalin lisäksi hyvin varusteltu keittiö, ns. ruokailutila sekä sisä–WC. Kylätaloon mahtuu juhlistamaan esimerkiksi pienehköjä, n. 50 hengen perhejuhlia, lisäksi paikka toimii esimerkiksi koulutus–, tyky– ja kokouspaikkana. Kylätalolla on vuokrattavana Sydänmaan maa– ja kotitalousnaisten astiasto ja ruoat juhliisi voit tilata esimerkiksi kylällä sijaitsevasta Kuorasjärven Kartanosta. Pitopalvelua Hukkatuvalle voi tiedustella myös esimerkiksi alavutelaisista Makupirtistä ja Lounasportaista

Hukkatuvan rantasauna käsittää saunan – jonne tulee vesijohdosta kylmä vesi – ja pukuhuoneen lisäksi saunatuvan, jossa on varustuksena kamina, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Saunatuvassa on vuodesohva, joten siellä on mahdollista myös yöpyä.

Lisäksi kylätalon pihapiirissä on grillikatos ja lentopallokenttä verkkoineen sekä kuivakäymälä. Pitkällä ja komealla laiturilla voi vaikka järjestää pienimuotoiset laituritanssit! Hukkatuvan kesällä 2018 kunnostettu lapsiystävällinen uimaranta on Alavuden kaupungin yleinen uimaranta.

Kyläyhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan kylätalosta ja saunasta edullisempaan hintaan ja pääset osalliseksi jäsenille tarkoitetuista eduista. Katso tarkemmin täältä.

RANTASAUNAN VUOKRAUSHINNAT Jäsenhinta Normaali hinta
päivä-/iltasauna 4h 20€
vuorokausi ma-to 10€ 40€
vuorokausi pe-su 20€ 55€
viikonloppu pe-su 2vrk 35€ 100

Rantasaunan varaustilanteen voit tarkistaa tästä

KYLÄTALONVUOKRAUSHINNAT Jäsenhinta(sis.saunan) Normaali hinta
päivä-/ilta  n. 4h 25€ 50€+sauna 10€
koko päivä 50€ 100€+sauna 20€
viikonloppu pe-su 2vrk 100€ 200€+sauna 50€

Kylätalon varaustilanteen voit tarkistaa tästä

Huom! Uimaranta ja lentopallokenttä ovat kaikkien käytettävissä varauksista huolimatta!

Tiedustelut ja varaukset

kyläyhdistys  p. 0400–929 723

arkisin klo 10–15

Bill Hota & the Pulvers: Syrämmaa