Alavus-hiihto 23.2.2019 ja muuta hiihtolomainfoa

Lauantaina 23.2. kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita Alavus-hiihdon merkeissä Mäenvuorelle suksimaan, pulkkailemaan tai muuten vain ulkoilemaan. Mehutarjoilu ja kuittausvihko Hukkatuvan rantasaunalla kello 10-14. Latuja on käytössä Hukkatuvalta Mäenvuoren kuntoradan peruslatu n. 2,4 km sekä Mäenvuoren päältä lähtevä n. 5 km:n lisälenkki Larvanevan erämaisissa maisemissa Mulkkujärven laavun kautta lintutornille ja takaisin.

Tiedoksi myös että jäätilanne on ainakin Kuorasjärvellä paikoin arvaamaton: vaikka jää on yleensä ottaen hyvinkin paksua ja kantavaa, on selillä havaittu yllättäviä sulia avantopaikkoja. Varovaisuutta!

Avantouintia on mahdollisuus testata hallitusti hiihtolomaviikolla ja muutoinkin kevättalven mittaan torstaisin kello 18-19.30, jolloin Hukkatuvan avantouintiporukka kokoontuu ja sauna on lämpimänä. Yhteisvuoro, pukukoodina uima-asu.

Hukkatuvan kevätkökkä tiistaina 8.5.2018

Jokakeväinen Hukkatuvan siivouskökkä lähestyy! Tänä vuonna asialla ollaan tiistaina 8.5.2018 alkaen kello 17 (liukuva saapuminen sen mukaan, miten itse kukin ehtii ja kerkiää). Illan aikana koitetaan saada sisäpuolelta vähintäänkin ikkunat pestyä sekä lisäksi kevyttä yleissiivousta ja järjestämistä. Pihahommien osalta tehdään haravoinnin ohella hieman risukökkää.

Mukaan siis omaa haravakalustoa, ikkunanpesu- ym. siivousvarustetta, lisäksi käyttötarvetta myös risukökkävehkeille, kuten moottori-, ja raivaussahoille sekä vesureille. Tarjolla mm. kahvia, mehua ja makkaraa, myös sauna lämpiää halukkaille. Tervetuloa!

Kyläyhdistyksen johtokunta vuodelle 2018

Alavuden Sydänmaan kyläyhdistys ry:n vuosikokouksessa 22.4.2018 vahvistettiin muun muassa johtokunnan kokoonpano kuluvalle vuodelle. Vuoden 2018 johtokunta on:

Risto Palomäki (pj)

Ossi Talvitie

Niina Laitio

Teuvo Leinonen

Kirsti Lahtinen

Juhani Järvinen

Rami Palomäki

Johanna Sihvonen

Timo Talso (Kylätalon ja saunan varaukset)

Timo Luuri

Kuorasjärven ympäripyöräily 22.7.2017

Lauantaina 22.7.2017 on jälleen perinteisen Kuorasjärven ympäripyöräilyn aika. Kyläyhdistyksen ylläpitämät mehupisteet palvelevat kello 10-18 Hukkatuvan pihassa sekä ns. Aseman rannassa. Hukkatuvalla lisäksi uintimahdollisuus ja rantasauna lämpimänä polkijoille noin kello 13-18!

Sydänmaan tapahtumaviikonloppu käynnistyy

Nyt se alkaa!

Perjantaina 22.7.2016 avoimet ovet kylätalo Hukkatuvalla: rantasauna lämmin kello 18-21. Rantalentopallokenttä ja Kuorasjärven vilvoittavat aallot kutsuvat!

Lauantaina 23.7. 2016 kyläyhdistys ylläpitää 23. Kuorasjärven ympäriajon mehupisteitä kello 10-18 kylätalon tienhaarassa sekä järven länsipuolella ns. aseman rannassa.

Sunnuntaina 24.7.2016 kello 15-18 Sydänmaan kylätapahtuma ja kylän rakentamismahdollisuuksien esittely Sääskiniemen koululla. Mehua ja vohveleita, kahvio ja makkaranmyyntiä, kasvomaalausta, saappaan- ja tikanheittoa, hevoskyyditystä ja paljon muuta. Tervetuloa!